Фабрика

Разгледување

Поголемиот дел од нашата производствена опрема вклучува увезени CNC машини за ласерско сечење/CNC свиткување и обложување итн. Професионални оператори со над 20-годишно искуство во индустријата за канцелариски мебел за челик.Високо образованите дизајнерски тимови ви нудат квалитетни распореди на канцеларии, училиште, болница, армиски сили итн.

Поголемиот дел од нашата производствена опрема вклучува увезени CNC машини за ласерско сечење/CNC свиткување и обложување итн. Професионални оператори со над 20-годишно искуство во индустријата за канцелариски мебел за челик.Високо образованите дизајнерски тимови ви нудат квалитетни распореди на канцеларии, училиште, болница, армиски сили итн.

Со секој ваш чекор на пат.

Нашите подредени ставки се применливи за многу полиња, поефикасни ги вашите работни места, класифицирајте ги сите ваши датотеки или лични предмети чисти и јасни.
Нашите бестселери се прифатливи и одобрени од гигантите ширум светот.

МИСИЈА

ИЗЈАВА

Luoyang Hongguang Office Fitment Co., Ltd. е основана во 1989 година, како едно од основните претпријатија одобрени од Националниот центар за испитување на квалитет, прво полагајќи ISO 9001 меѓународна сертификација за систем за квалитет, ISO14001 меѓународна сертификација за еколошки систем, Национална средина.

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Лесно склопување челичен преклопен кабинет за складирање

  Со развојот на времето, луѓето имаат сè поголеми барања за мебел.И најважниот дел е едноставната и удобна инсталација, така што настана нашата серија на виткање кабинети.Денес, би сакал да го претставам нашиот преклопен кабинет за складирање.Оваа преклопна метална кабина...

 • Еколошки и издржлив челичен ормар за архивирање —- тесностран челичен ормар од двобојна серија

  За сегашните потрошувачи, кога купуваат челични ормари, тие се повеќе склони кон висококвалитетни производи со убав изглед, притоа внимавајќи на квалитетот.Нашата фабрика исто така постојано се прилагодува на потребите на потрошувачите на пазарот.Врз основа на обезбедување на квалитетот, имаме...

 • Пазар на метален мебел: Анализа на глобални можности и прогноза на индустријата

  Пазар на метален мебел по тип (кревет, софа, стол, маса и други), апликација (комерцијален и станбен) и канал на дистрибуција (директна дистрибуција, супермаркет/хипермаркет, специјализирани продавници и е-трговија): Анализа на глобални можности и индустрија Прогноза 20...

 • Големина и прогноза на пазарот за челичен мебел

  Големина на пазарот за челичен мебел и прогноза Големината на пазарот за челичен мебел беше проценета на 591,67 милијарди американски долари во 2020 година и се предвидува да достигне 911,32 милијарди американски долари до 2028 година, што ќе расте со CAGR од 5,3% од 2021 до 2028 година. Се очекува бизнисот со мебел да има корист од брзиот е...

 • метален мебел

  Металниот мебел е вид на мебел кој користи метални делови во својата конструкција.Постојат различни видови метал што може да се користат, како што се железо, јаглероден челик, алуминиум и нерѓосувачки челик.Производите од железо и челик интензивно се користат во многу апликации, се...

//