hhbg

Вести

Еколошки и издржлив челичен ормар за архивирање —- тесностран челичен ормар од двобојна серија

За сегашните потрошувачи, кога купуваат челични ормари, тие се повеќе склони кон висококвалитетни производи со убав изглед, притоа внимавајќи на квалитетот.Нашата фабрика исто така постојано се прилагодува на потребите на потрошувачите на пазарот.Врз основа на обезбедување на квалитетот, направивме одредени промени во изгледот на челичните архиви и се стремиме да ги направиме челичните ормари поусогласени со естетските потреби на потрошувачите.Денес ви препорачуваме еден - тесностран челичен ормар од две бои од серијата.

Челичен_кабинет

Првото нешто што ги изненадува луѓето е нејзината боја.Смелата употреба на совпаѓање со бело-сива боја и кафе е модерна атмосфера.Во споредба со традиционалниот челичен ормар со една боја, комбинацијата со две бои ја истакнува текстурата на ормарот за архивирање.Модерен приказ на оваа двобојна челична гардероба е несомнено смела употреба на стил.

未标题-1

Постојат три вида врати на кабинетот, стаклена врата, челична врата и горно-стаклена долна челична врата.Стаклото е изработено од висококвалитетно калено стакло, кое е неколку пати поцврсто од обичното стакло и спаѓа во безбедносното стакло.Пропустливоста е добра, а содржината на челичниот кабинет за поднесување може да се види интуитивно.Ова исто така им дава на потрошувачите повеќе избори.Покрај поставувањето документи, тие можат да постават и некои уметнички дела за да додадат културна атмосфера.

Челичен_кабинет

Што се однесува до изработката, кабинетот е изработен од задебелена челична плоча и технологија за ласерско сечење за да се обезбеди носивост на челичниот кабинет со датотеки.Во исто време, уникатната технологија со тенок раб и ултра тенката рамка го олеснуваат усогласувањето со целата канцелариска средина.Без разлика каква е канцелариската средина, со овој едноставен стил може лесно да се справите без да ја нарушите хармонијата.

Понекогаш некои канцеларии може да имаат нерамни подови.Во тоа време, кабинетот ќе биде нестабилен и лесно може да се преврти или преврти.За нерамномерното тло на канцелариското опкружување, ќе одговараме на похуманизирани стапала за прилагодување, кои лесно можат да ја прилагодат висината и да го направат кабинетот постабилен.

Челичен_кабинет

Дополнително, изгледот на новата метално-пластична прашкаста облога е поиздржлива, осигурувајќи се дека бојата на површината на шкафчето е издржлива и не избледува.

Креирајте мода со боја и создадете ново канцелариско искуство со модата.Со својот уникатен стил, челичните ормари создаваат луксузно и стилско чувство, како за складирање на архиви, така и за украсување на канцелариското опкружување.Дозволете дневната канцеларија да се ослободи од оригиналното здодевно и да ја направи работата поинтересна.


Време на објавување: Мар-30-2022 година
//