Fabrika

Vizitë

Shumica e pajisjeve tona të prodhimit përfshijnë makineri të importuara për përpunimin CNC të prerjes me lazer/CNC për përkulje dhe veshje, etj. Operatorë profesionistë me përvojë mbi 20-vjeçare në industrinë e mobiljeve të zyrës prej çeliku.Ekipet e projektimit me arsim të lartë ju ofrojnë planimetri cilësore të zyrës, shkollës, spitalit, forcave të ushtrisë etj.

Shumica e pajisjeve tona të prodhimit përfshijnë makineri të importuara për përpunimin CNC të prerjes me lazer/CNC për përkulje dhe veshje, etj. Operatorë profesionistë me përvojë mbi 20-vjeçare në industrinë e mobiljeve të zyrës prej çeliku.Ekipet e projektimit me arsim të lartë ju ofrojnë planimetri cilësore të zyrës, shkollës, spitalit, forcave të ushtrisë etj.

Me çdo hap tuajin në rrugë.

Artikujt tanë të renditur janë të zbatueshëm për shumë fusha, i bëjnë punët tuaja më efektive, klasifikoni të gjitha dosjet ose sendet tuaja personale të pastra dhe të qarta.
Produktet tona më të shitura janë të pranueshme dhe të miratuara nga gjigantët në të gjithë botën.

MISIONI

DEKLARATA

Luoyang Hongguang Office Fitment Co., Ltd. u krijua në 1989, si një nga ndërmarrjet kryesore të miratuara nga Qendra Kombëtare e Ekzaminimit të Cilësisë, duke kaluar fillimisht Certifikimin Ndërkombëtar të Sistemit të Cilësisë ISO 9001, Certifikimin e Sistemit Ndërkombëtar të Mjedisit ISO14001, Mjedisin Kombëtar.

e fundit

LAJME

 • Dollap magazinimi i palosshëm prej çeliku i montuar lehtë

  Me zhvillimin e kohës, njerëzit kanë kërkesa gjithnjë e më të larta për mobilje.Dhe pjesa më e rëndësishme është instalimi i thjeshtë dhe i përshtatshëm, kështu që u krijua seria jonë e kabineteve të palosshme.Sot, unë do të doja të prezantoj kabinetin tonë të ruajtjes së palosshme.Kjo kabinë metalike e palosshme...

 • Dollap arkivimi prej çeliku miqësor ndaj mjedisit dhe i qëndrueshëm —- kabinet arkivimi çeliku me dy ngjyra me anë të ngushta

  Për konsumatorët aktualë, kur blejnë kabinete çeliku, ata janë më të prirur për produkte me cilësi të lartë me pamje të bukur, duke i kushtuar vëmendje cilësisë.Fabrika jonë gjithashtu është duke u përshtatur vazhdimisht me nevojat e konsumatorëve në treg.Mbi bazën e sigurimit të cilësisë, ne kemi...

 • Tregu i mobiljeve metalike: Analiza globale e mundësive dhe parashikimi i industrisë

  Tregu i mobiljeve metalike sipas llojit (krevat, divan, karrige, tavolinë dhe të tjera), aplikacion (komercial dhe rezidencial) dhe kanali i shpërndarjes (shpërndarja e drejtpërdrejtë, supermarket/hipermarket, dyqane të specializuara dhe tregti elektronike): Analiza dhe industria e mundësive globale Parashikimi 20...

 • Madhësia dhe parashikimi i tregut të mobiljeve të çelikut

  Madhësia dhe parashikimi i tregut të mobiljeve prej çeliku Madhësia e tregut të mobiljeve prej çeliku u vlerësua në 591.67 miliardë dollarë në 2020 dhe parashikohet të arrijë në 911.32 miliardë dollarë deri në vitin 2028, duke u rritur me një CAGR prej 5.3% nga viti 2021 në 2028. Pritet që biznesi i mobiljeve të përfitojë e shpejte...

 • mobilje metalike

  Mobiljet metalike janë një lloj mobilie që përdor pjesë metalike në ndërtimin e saj.Ka lloje të ndryshme metali që mund të përdoren, të tilla si hekuri, çeliku i karbonit, alumini dhe çeliku inox.Produktet e hekurit dhe çelikut përdoren gjerësisht në shumë aplikime, rang...

//