hhbg

Lajme

Dollap arkivimi prej çeliku miqësor ndaj mjedisit dhe i qëndrueshëm —- kabinet arkivimi çeliku me dy ngjyra me anë të ngushta

Për konsumatorët aktualë, kur blejnë kabinete çeliku, ata janë më të prirur për produkte me cilësi të lartë me pamje të bukur, duke i kushtuar vëmendje cilësisë.Fabrika jonë gjithashtu është duke u përshtatur vazhdimisht me nevojat e konsumatorëve në treg.Në bazë të sigurimit të cilësisë, ne kemi bërë disa ndryshime në pamjen e kabineteve të arkivimit të çelikut dhe përpiqemi t'i bëjmë kabinetet e arkivimit të çelikut më në përputhje me nevojat estetike të konsumatorëve.Sot ju rekomandojmë një - kabinet arkivimi çeliku me dy ngjyra me anë të ngushtë.

kabinet_çeliku

Gjëja e parë që i befason njerëzit është ngjyra e saj.Përdorimi i guximshëm i përshtatjes së ngjyrës së bardhë-gri dhe kafesë është një atmosferë në modë.Krahasuar me kabinetin tradicional të arkivimit prej çeliku me një ngjyrë, kombinimi me dy ngjyra nxjerr në pah strukturën e kabinetit të dosjeve.Një pamje moderne e këtij kabineti arkivimi prej çeliku me dy ngjyra është padyshim një përdorim i guximshëm i stilit.

未标题-1

Ekzistojnë tre lloje të dyerve të kabinetit, dera prej xhami, dera prej çeliku dhe dera e poshtme prej çeliku me xhami të sipërm.Xhami është bërë nga xhami i kalitur me cilësi të lartë, i cili është disa herë më i fortë se xhami i zakonshëm dhe i përket xhamit të sigurisë.Përshkueshmëria është e mirë dhe përmbajtja e kabinetit të depozitimit të çelikut mund të shihet në mënyrë intuitive.Kjo gjithashtu u jep konsumatorëve më shumë zgjedhje.Përveç vendosjes së dokumenteve, ata mund të vendosin edhe disa vepra arti për të shtuar një atmosferë kulturore.

kabinet_çeliku

Për sa i përket punimit, kabineti është bërë nga pllaka çeliku e trashur dhe teknologjia e prerjes me lazer për të siguruar kapacitetin mbajtës të kabinetit të skedarëve prej çeliku.Në të njëjtën kohë, teknologjia unike me skajet e hollë dhe korniza ultra e hollë e bëjnë më të lehtë përputhjen me të gjithë ambientin e zyrës.Pavarësisht se cili është ambienti i zyrës, ky stil i thjeshtë mund të trajtohet lehtësisht pa cenuar harmoninë.

Ndonjëherë disa zyra mund të kenë dysheme të pabarabarta.Në këtë kohë, kabineti do të jetë i paqëndrueshëm dhe lehtë mund të kthehet ose të përmbyset.Për tokën e pabarabartë të ambientit të zyrës, ne do të përshtatim këmbët rregulluese më të humanizuara, të cilat mund të rregullojnë lehtësisht lartësinë dhe ta bëjnë kabinetin më të qëndrueshëm.

kabinet_çeliku

Përveç kësaj, pamja e veshjes së re pluhur metalo-plastike është më e qëndrueshme, duke siguruar që ngjyra e sipërfaqes së kabinetit të dosjeve të jetë e qëndrueshme dhe të mos zbehet.

Krijoni modën me ngjyra dhe krijoni një përvojë të re zyre me modën.Me stilin e tyre unik, kabinetet e dosjeve prej çeliku krijojnë një ndjesi luksoze dhe elegante, si për ruajtjen e arkivave, ashtu edhe për zbukurimin e ambientit të zyrës.Lëreni zyrën e përditshme të heqë qafe origjinalin e mërzitshëm dhe ta bëjë punën më interesante.


Koha e postimit: Mar-30-2022
//